Vlaamse VVS ‘Astrofotografiedag’ op za. 28 januari 2017 in Hove (B)

Onze Vlaamse astrofotografievrienden van Vereniging Voor Sterrenkunde (VVS) houden hun ‘Astrofotografiedag’ op zaterdag 28 januari 2017. De VVS ‘Astrofotografiedag’ van 2016 werd goed bezocht (70 personen) en was zeer geslaagd te noemen, mede door het aantrekkelijke en gevarieerde programma.

De organisatie is weer mede in handen van voorzitter Bram Goossens (Vorselaar, B). info@astrofotografie.be

Net als in 2016 is de plaats van handeling: Sterrenwacht Urania, te Hove (bij Antwerpen). Leden van VVS en Urania hebben gratis entree, niet-leden betalen een kleine entreeprijs. Het programma is op 7 januari jl. bekend gemaakt (kopieer deze link in je browser):

ProgrammaAstrofotografiedag28januari2017VVSHove