Agenda

Najaarsbijeenkomst 2017:
Za. 4 november 2017 in
't Oude Theater' te Oss.
Het programma wordt in oktober 2017 bekendgemaakt in ASTROBulletin 57 en op deze website.

Voorjaarsbijeenkomst 2018:
Za. 31 maart 2018 in
't Oude Theater' te Oss.
Het programma wordt in maart 2018 bekendgemaakt in ASTROBulletin 58 en op deze website.

Najaarsbijeenkomst 2018:
Za. 24 november 2018 in
't Oude Theater' te Oss.
Het programma wordt in oktober 2018 bekendgemaakt in ASTROBulletin 59 en op deze website.

Let op: onze bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk. Niet-verenigingsleden hebben alléén toegang na aanmelding én betaling van 12,50 euro. Meer info: zie het websitebericht van 24 januari 2016 en het desbetreffende bericht van de programmabekendmaking.

Webredactioneel

Heb je tips, input of wil je iets voor de site betekenen, laat het gerust weten via superconductor@hetnet.nl. (Bert van Dijk) of stuur een mailtje naar het bestuur. Ik (of het bestuur) probeer zoveel mogelijk binnen één week te reageren.

Financiering voor boek ‘Treasures of the Universe’ ruim behaald!

Van auteur en verenigingslid André van der Hoeven kregen we het bericht dat het financiële doel voor uitgave van zijn boek ‘Treasures of the Universe’ inmiddels ruim behaald is en het boek echt gaat uitkomen! Om dit mogelijk te maken startte hij vanaf 1 november 2015 een crowdfunding-project via Kickstarter om de financiering (ruim 9.000 euro) van dit project mogelijk te maken. Ook via onze verenigingswebsite bedankt André iedereen die aan de financiering hiervan (of d.m.v. een andere bijdrage) heeft meegewerkt. Hij zal het boek beslist meenemen naar de aanstaande voorjaarsbijeenkomst in Oss. We zijn erg benieuwd, André…

2 comments on “Financiering voor boek ‘Treasures of the Universe’ ruim behaald!

 1. Bert van Dijk on said:

  Hallo Wim,
  Het boek wordt door Andre van der Hoeven uitgebracht, dus je zult die informatie bij hem moeten opvragen. Wij als vereniging hebben het louter en alleen (mede)gepromoot.
  Groeten, Bert

 2. wim engels on said:

  Hi,

  Ik heb het boek als pdf besteld. Wanneer kan ik deze downloaden of ontvangen?
  Gr.

  Wim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>